Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52196
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОсідач, О. О.-
dc.date.accessioned2023-06-15T08:58:26Z-
dc.date.available2023-06-15T08:58:26Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationОсідач, О. О. Віднесення витрат на підготовку та освоєння на собівартість нової продукції / О. О. Осідач // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород : УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч. ІІІ. – С.156-161. – Бібліогр.: с.161 (12 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52196-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1pqGlXY8c-5TBOuVzk78LygLPxZD3auXb/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractУ статті досліджено проблематику віднесення витрат на підготовку та освоєння на собівартість нової продукції. Розглянуто методи розподілу витрат в дослідженнях вітчизняних та закордонних вчених, виділено їх переваги та недоліки. Вдосконалено методику розподілу витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції для забезпечення дотримання облікового принципу відповідності доходів і витрат, представлено алгоритм використання цього методу, його табличне відображення. Пропонований метод реалізовано на умовному прuкладі, виділено його економічний зміст та переваги використання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectвитрати на підготовку та освоєння виробництва нової продукціїuk
dc.subjectсобівартість продукціїuk
dc.subjectметод нормативних ставокuk
dc.subjectметод кошторисних ставокuk
dc.titleВіднесення витрат на підготовку та освоєння на собівартість нової продукціїuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 3 - 2009

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тит. Ек. Вип.28 Ч.3.pdf1.52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.