Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРябушка, Л. Б.-
dc.contributor.authorВеремчук, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-06-15T09:53:58Z-
dc.date.available2023-06-15T09:53:58Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationРябушка, Л. Б. Методичні підходи до оцінки кредитоспроможності торговельного підприємства/ Л. Б. Рябушка, Д. В. Веремчук // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород: УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч. ІІІ. – С.168-175. – Бібліогр.: с.175 ( 4 назви).uk
dc.identifier.isbn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52198-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1_ibF9ZJrjeXmGY7E6-qwrDRfFYLVRc6c/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractУ статті проаналізовано методичні підходи до оцінки кредитоспроможності з урахуванням галузевих особливостей, а саме підприємств торгівлі, оскільки ця галузь знаходиться на одному із перших місць за залученням кредитних ресурсів. Удосконалено методику оцінки кредитоспроможності торговельного підприємства на основі інтегрально-рейтингових показників, що враховує специфіку торговельної галузі та підвищить ефективність прийняття кредитних рішень. Результати дослідження можуть бути використані в практичній діяльності банківських установ.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectкредитuk
dc.subjectкредитоспроможністьuk
dc.subjectоцінка кредитоспроможностіuk
dc.subjectторговельне підприємствоuk
dc.subjectінтегральний показникuk
dc.subjectрейтингова оцінкаuk
dc.titleМетодичні підходи до оцінки кредитоспроможності торговельного підприємстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2009 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тит. Ек. Вип.28 Ч.3.pdf1.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.