Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52222
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБезродна, Тетяна Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-06-16T08:21:32Z-
dc.date.available2023-06-16T08:21:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБезродна, Т. М. Баланс сировини та продукції підприємства борошномельної промисловості / Т. М. Безродна // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / голов. ред. В.П. Мікловда. – Ужгород: УжНУ "Говерла", 2009. – Спецвип. 28. Ч. ІІІ. – С.82-85. – Бібліогр.: с.85 (2 назви).uk
dc.identifier.isbn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52222-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1z57Ul8MSpqO7PyH8eXklfRTYXEKhWNFR/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractУ статті розкрито проблему забезпечення системи управління інформацією стосовно стану та руху сировини та продукції на підприємствах борошномельної промисловості. Обгрунтовано доцільність та розкрито методику складання балансу сировини та продукції стосовно власних та давальницьких ресурсів. Наведено відмінності обліку операцій із власною та давальницькою сировиною, визначено їх вплив на структуру балансу сировини та продукції борошномельного підприємства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectбаланс сировини та продукціїuk
dc.subjectвласна сировинаuk
dc.subjectдавальницька сировинаuk
dc.subjectпозабалансовий облікuk
dc.titleБаланс сировини та продукції підприємства борошномельної промисловостіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Економіка. Спецвипуск - 28. Частина 3 - 2009

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тит. Ек. Вип.28 Ч.3.pdf1.52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.