Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВакаров, Василь Михайлович-
dc.contributor.authorЯцишин, Наталія Зіновіївна-
dc.date.accessioned2023-06-30T07:57:24Z-
dc.date.available2023-06-30T07:57:24Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationВакаров, В. М. Контроль якості аудиту: проблеми та шляхи вирішення / В. М. Вакаров, Н. З. Яцишин // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, М.М. Бойко, Й. Я. Даньків та ін. – Ужгород: Говерла, 2008. – Вип. 25. – С.225-230.uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52521-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1qEw4tCsOnzH7XOgZPxtq4Vy3k6Hoteg2/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractУ статті зосереджено увагу на проблемах комплексного підходу до проблеми контролю якості аудиторських послуг. Наведено основні нормативні документи, що містять вимоги до порядку проведення якісного аудиту. Дається класифікація факторів, з точки зору яких варто підходити до оцінки якості аудиту. Описано фундаментальні принципи незалежності аудитора; підходи до створення внутрішньої ситеми контролю якості аудиту всередині аудиторської організації; а також акцентується увага на зовнішній системі контролю якості аудиторських послуг, враховуючи рекомендації Комісії Європейського співтовариства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ "Говерла"uk
dc.subjectконтроль якості аудитуuk
dc.subjectвнутрішній контрольuk
dc.subjectзовнішній контрольuk
dc.subjectфундаментальні принципи незалежності аудитораuk
dc.subjectвнутрішньофірмові стандарти аудитуuk
dc.subjectоцінка якостіuk
dc.titleКонтроль якості аудиту: проблеми та шляхи вирішенняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Економіка. Випуск 25 - 2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип. 25. 2008.pdf244.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.