Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52784
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гичка, C. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T10:05:35Z | - |
dc.date.available | 2023-07-13T10:05:35Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Гичка, С. Г. Особливості ліпідного обміну тканини легень при ускладненому перебігу інфаркта міокарду / С. Г. Гичка // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький; відпов. за вип. В.І.Русин. – Ужгород : Ліра, 2000. – Вип. 11. – С. 127–129. – Бібліогр.: с. 129 (17 назв). – Рез. рос., англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52784 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1vWhSQtRLNyw8PyR9hECzJs8T53wELTgX/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The fatty acid composition of lipids and the level of free cholesterin of pulmonary tissue in complicated course of myocardial infarction were detected bу the method of gas chromatographic analysis. It was established that the deficiency of arachidonic acid with excess of other unsaturated fatty acids on the background of decreasing level of free cholesterin appears in pulmonary tissue of the patients while developing cardiogenic shock and ventricular fibrillation. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видаництво УжДУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Медицина; | - |
dc.title | Особливості ліпідного обміну тканини легень при ускладненому перебігу інфаркта міокарду | uk |
dc.title.alternative | Peculiarities of pulmonary lipid metabolism in complicated corse of myocardial infarction | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 11 - 2000 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка Мед.11.2000.pdf | 216.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.