Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53728
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дяченко, Б. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-12T07:19:07Z | - |
dc.date.available | 2023-09-12T07:19:07Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Панков, Д. В. Актуальні проблеми сталого розвитку харчопереробної сфери агропромислового і лісового комплексів Закарпаття / Д. В. Панков, Б. І. Дяченко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П.Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2004. – Вип. 16. – С. 128-133. – Бібліогр.: с. 133 (6 назв). – Рез. укр. | uk |
dc.identifier.issn | 0869-0782 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53728 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1cvqbz0Yndeug-NHLOPT2j-qt4dLNs9KF/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | В статті розглянуто основні проблеми функціонування харчопереробної промисловості, структурні перетворення в галузі, забезпечення сировиною для переробки, роль галузі у сталому розвитку регіону. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ПП "Ліра" | uk |
dc.subject | проблеми харчової промисловості | uk |
dc.subject | сталий розвиток регіону | uk |
dc.subject | сировинна база для переробки | uk |
dc.title | Актуальні проблеми сталого розвитку харчопереробної сфери агропромислового і лісового комплексів Закарпаття | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | 2004 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 16 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Вип.16. 2004.pdf | 859.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.