Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5433
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБелчгазі, Віра Йосипівна-
dc.contributor.authorДанканич, Т.К.-
dc.date.accessioned2015-12-23T08:32:27Z-
dc.date.available2015-12-23T08:32:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБелчгазі, В. Й. Вплив міді на ріст і розвиток винограду [Текст] / В. Й. Белчгазі, Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / гол. ред. В.І. Ніколайчук. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 30. – С. 164–166. – Рез. – укр., англ. – Бібліогр.: с. 166 (8 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5433-
dc.description.abstractМідь – необхідний складовий елемент живлення. Без неї неможливий розвиток рослин. Мідь є компонентом ряду ферментів-оксидаз: поліфенолоксидази, аскорбіноксидази приймають участь у окисно-відновних реакціях, стимулює біосинтез хлорофілу, впливає на основний обмін, підвищує продуктивність виноградної лози і стійкість до інфекційних хвороб. Визначено оптимальні концентрації CuSO4 в складі поживного розчину. Ключові слова: виноград, мідь, ефект, вегетаційний дослід.uk
dc.description.abstractCopper is essential element of nutrition. Plant development is impossible without it. Copper is a component of oxidase, e.g. polyphenol oxidase or ascorbic oxidase. This group of enzymes is involved in oxidation-reduction reactions; stimulates biosynthesis of chlorofile, effects on basal metabolism, enhances productivity of vine and infection resistance. In view of the aforesaid the optimal CuSO4 concentrations were assessed in a nutrient solution. Key words: grape plants, copper effects, vegetation, experiment.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ «Говерла»uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectвиноградuk
dc.subjectмідьuk
dc.subjectефектuk
dc.subjectвегетаційний дослідuk
dc.titleВплив міді на ріст і розвиток виноградуuk
dc.title.alternativeCopper’s effect on plant growth and developmentuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 30 - 2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ МІДІ НА РІСТ І РОЗВИТОК ВИНОГРАДУ.pdf289.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.