Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54347
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаланюк, І. Ф.-
dc.contributor.authorЗброй Л. О.-
dc.date.accessioned2023-10-12T07:08:42Z-
dc.date.available2023-10-12T07:08:42Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationБаланюк, І. Ф. Споживання основних продуктів харчування населенням на Прикарпатті [Текст] / І. Ф. Баланюк, Л. О. Зброй // Науковий вісник Ужгородського університету: серія:Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Ліра, 2002. – Вип. 11. – С. 13-16. – Бібліогр.: с. 16 (7 назв).uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54347-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/16IbHQZwX3uWh176QuHcUrj-OXftQLP3b/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractДосліджені тенденції споживання населенням ос­новних продуктів харчування. Наведені результати опитування умов життя домогосподарств області щодо сукупних витрат на харчування. Визначена роль ринків у забезпеченні населення продуктами харчування. Здійснено аналіз виробництва проду­кції підприємствами харчової промисловості. Роз­глянуто питання впливу харчування на тривалість життя населення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Ліра"uk
dc.titleСпоживання основних продуктів харчування населенням на Прикарпаттіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Економіка. Випуск 11 - 2002

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тит. Ек. Вип. 11.2002.pdf159.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.