Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54347
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баланюк, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Зброй Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-12T07:08:42Z | - |
dc.date.available | 2023-10-12T07:08:42Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Баланюк, І. Ф. Споживання основних продуктів харчування населенням на Прикарпатті [Текст] / І. Ф. Баланюк, Л. О. Зброй // Науковий вісник Ужгородського університету: серія:Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Ліра, 2002. – Вип. 11. – С. 13-16. – Бібліогр.: с. 16 (7 назв). | uk |
dc.identifier.issn | 0869-0782 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54347 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/16IbHQZwX3uWh176QuHcUrj-OXftQLP3b/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | Досліджені тенденції споживання населенням основних продуктів харчування. Наведені результати опитування умов життя домогосподарств області щодо сукупних витрат на харчування. Визначена роль ринків у забезпеченні населення продуктами харчування. Здійснено аналіз виробництва продукції підприємствами харчової промисловості. Розглянуто питання впливу харчування на тривалість життя населення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ПП "Ліра" | uk |
dc.title | Споживання основних продуктів харчування населенням на Прикарпатті | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Економіка. Випуск 11 - 2002 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Вип. 11.2002.pdf | 159.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.