Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55372
Назва: | Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Малопоширені плодові і ягідні культури» (для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство). |
Автори: | Попович, Галина Богданівна Садовська, Надія Петрівна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | Попович Г.Б., Caдoвcькa Н.П. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Малопоширені плодові і ягідні культури» (для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство). – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Малопоширені плодові і ягідні культури» розроблено у відповідності до затвердженої програми. Вони сприяютимуть кращому засвоєнню знань, набутих при теоретичному вивченні даної дисципліни. У кожній роботі, крім теми, мети та завдань, які необхідно виконати, наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування деяких малопоширених плодових і ягідних культур. Подано перелік тем для самостійного опрацювання над змістом даного курсу. Призначено для магістрів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство всіх форм навчання. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55372 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації з Малопоширених плодових і ягідних культур_2023.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.