Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривенкова, Руслана Юріївна-
dc.contributor.authorСіра, Евеліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-11-21T02:38:23Z-
dc.date.available2023-11-21T02:38:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКривенкова Р. Ю., Сіра Е. О. Імперативи розвитку готельно-ресторанної індустрії в умовах воєнного стану: тенденції та перспективи відновлення. Причорноморські економічні студії. 2023. Вип. 83. С. 40-44uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55800-
dc.description.abstractУ статті розкрито особливості імперативів розвитку готельно-ресторанної індустрії в умовах воєнного стану та виокремлено пріоритети післявоєнного відновлення цієї сфери національної економіки. Проаналізовано ключові показники розвитку суб’єктів господарю вання у сфері тимчасового розміщення й організації харчування, зокрема кількість зайня тих працівників, кількість діючих суб’єктів господарювання та обсяг реалізованої продукції (товарів, послуг). Проаналізовано податкові надходження до державного бюджету України від суб’єктів господарювання у сфері тимчасового розміщування й організації харчування. Висвітлено ряд перрспектив щодо відновлення готельно-ресторанної індустрії у воєнний та післявоєнний періоди.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій.uk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectімперативи розвиткуuk
dc.subjectтуристична інфраструктураuk
dc.subjectтуризмuk
dc.titleКривенкова Р. Ю., Сіра Е. О. Імперативи розвитку готельно-ресторанної індустрії в умовах воєнного стану: тенденції та перспективи відновлення. Причорноморські економічні студії. 2023. Вип. 83. С. 40-44uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПРЕС №83_2023.pdf2.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.