Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56116
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSymochko, Lyudmyla-
dc.contributor.authorMariychuk, Ruslan-
dc.contributor.authorDemyanyuk, Olena-
dc.contributor.authorSymochko, Vitaliy-
dc.date.accessioned2023-11-28T07:29:35Z-
dc.date.available2023-11-28T07:29:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56116-
dc.description.abstractБуло оцінено вплив енрофлоксацину на активність та структуру мікробіому ґрунту. У модельних екосистемах з різною концентрацією енрофлоксацину культивували: Lactuca sativa var. crispa, Anethum graveolens, Thymus serpillum, Mentha piperita, Calendula officinalis. Найактивніше енрофлоксацин із ґрунту поглинали сільськогосподарські рослини, як-от: Lactuca sativa var. crispa та Calendula officinalis. Ґрунт з високою концентрацією антибіотика характеризувався низьким умістом мікроорга- нізмів, що фіксують азот, і значною кількістю оліготрофної та спороутворювальної мікробіоти.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherАгроекологічний журналuk
dc.relation.ispartofseriesNo. 4.;C. 85-93-
dc.subjectґрунт, мікробіом, резистом, антибіотик, забрудненняuk
dc.titleАntibiotics in agroecosystems: soil microbiome and resistomeuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Агроекол Журнал 2019.pdf175.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.