Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57327
Назва: СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ
Інші назви: СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Руднєва, Антоніна
Ключові слова: Додаткові послуги, готельно-ресторанний комплекс
Дата публікації: 2023
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: КОРСАК Р. , РУДНЄВА А. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ. Розвиток су часної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – ХерсонХерсон: Посвіт , 2023. С. 208-210
Короткий огляд (реферат): Для покращення організації надання додаткових послуг у вітчизняних готельно-ресторанних закладах вважаємо за необхідне залучати додаткові ресурси. Зазначене надасть змогу: − розширити перелік нових видів і форм додаткових послуг; − підвищити якість послуг, які тісно пов’язані з технологічними засобами.
Опис: Проблемними аспектами у роботі більшості вітчизняних готельно-ресторанних комплексів – є відсутність кондиціонера та безперебійного підключення до мережі Інтернету. Надання таких послуг сьогодні високо цінується більшістю гостей. Також, вважаємо за необхідне розширити спектр додаткових бізнес-послуг для ділових гостей.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57327
ISSN: 978-617 -80038003-18 -0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.