Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57327
Назва: | СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ |
Інші назви: | СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Руднєва, Антоніна |
Ключові слова: | Додаткові послуги, готельно-ресторанний комплекс |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | КОРСАК Р. , РУДНЄВА А. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ. Розвиток су часної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – ХерсонХерсон: Посвіт , 2023. С. 208-210 |
Короткий огляд (реферат): | Для покращення організації надання додаткових послуг у вітчизняних готельно-ресторанних закладах вважаємо за необхідне залучати додаткові ресурси. Зазначене надасть змогу: − розширити перелік нових видів і форм додаткових послуг; − підвищити якість послуг, які тісно пов’язані з технологічними засобами. |
Опис: | Проблемними аспектами у роботі більшості вітчизняних готельно-ресторанних комплексів – є відсутність кондиціонера та безперебійного підключення до мережі Інтернету. Надання таких послуг сьогодні високо цінується більшістю гостей. Також, вважаємо за необхідне розширити спектр додаткових бізнес-послуг для ділових гостей. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57327 |
ISSN: | 978-617 -80038003-18 -0 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Руднєва А. - СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ.pdf | 346.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.