Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57338
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гамор, Андрій Федорович | - |
dc.contributor.author | Садовська, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Попович, Галина Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T11:22:09Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T11:22:09Z | - |
dc.date.issued | 2018-02 | - |
dc.identifier.citation | Гамор А.Ф. Ефективність використання природної мульчі за вирощування овочевих культур / А.Ф. Гамор, Н.П. Садовська, Г.Б. Попович // Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнар. конфер., Ужгород, 24–25 лютого 2018 р. Вид–во УжНУ «Говерла», 2018. – С. 52–53. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57338 | - |
dc.description.abstract | Explored the possibility of using the cut grass as a cheap and valuable mulching material. The expediency of its use was established due to the improvement of the conditions for the formation of both the vegetative mass of plants and food organs. The yield level of all samples of broccoli and tomato varieties depended on varietal peculiarities, but significantly increased on pre-soaked areas. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ «Говерла» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнародної конференції; | - |
dc.subject | мульча | uk |
dc.subject | помідор | uk |
dc.subject | капуста броколі | uk |
dc.subject | урожайність | uk |
dc.title | Ефективність використання природної мульчі за вирощування овочевих культур. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРКА КОНФ Пермакультура готово друк 17 02 18.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.