Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57338
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГамор, Андрій Федорович-
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.date.accessioned2024-01-09T11:22:09Z-
dc.date.available2024-01-09T11:22:09Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifier.citationГамор А.Ф. Ефективність використання природної мульчі за вирощування овочевих культур / А.Ф. Гамор, Н.П. Садовська, Г.Б. Попович // Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнар. конфер., Ужгород, 24–25 лютого 2018 р. Вид–во УжНУ «Говерла», 2018. – С. 52–53.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57338-
dc.description.abstractExplored the possibility of using the cut grass as a cheap and valuable mulching material. The expediency of its use was established due to the improvement of the conditions for the formation of both the vegetative mass of plants and food organs. The yield level of all samples of broccoli and tomato varieties depended on varietal peculiarities, but significantly increased on pre-soaked areas.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.relation.ispartofseriesПермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнародної конференції;-
dc.subjectмульчаuk
dc.subjectпомідорuk
dc.subjectкапуста броколіuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.titleЕфективність використання природної мульчі за вирощування овочевих культур.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗБІРКА КОНФ Пермакультура готово друк 17 02 18.pdf1.93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.