Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorГамор, Андрій Федорович-
dc.contributor.authorГоринецька, Мирослава-
dc.date.accessioned2024-01-09T19:00:08Z-
dc.date.available2024-01-09T19:00:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСадовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф., Горинецька М.І. Вплив водоутримуючих гранул (гідрогелю) DARI DAR на формування біометричних параметрів і врожайність огірка. Таврійський науковий вісник: Науковий журнал. Вип. 98 – Херсон: Грінь Д.С., 2017. – С. 122–127.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57363-
dc.description.abstractУ статті висвітлено вплив гідрогелю Dari Dar при вирощуванні гібридів огірка розсад- ним способом у відкритому ґрунті. Наведено дані щодо схожості насіння, формування біометричних параметрів рослин (висота, діаметр головного стебла, площа асиміляційної поверхні). Встановлено, що використання гідрогелю при вирощуванні огірка призводило до збільшення врожайності рослин.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський науковий вісник: Науковий журнал. Херсон: Грінь Д.С.uk
dc.relation.ispartofseriesВип. 98;-
dc.subjectгідрогельuk
dc.subjectводоутримуючі гранулиuk
dc.subjectогірокuk
dc.subjectгібридиuk
dc.subjectсхожість насінняuk
dc.subjectбіометричні параметриuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.titleВплив водоутримуючих гранул (гідрогелю) DARI DAR на формування біометричних параметрів і врожайність огірка.uk
dc.title.alternativeEffect of water-retaining granules (hydrogel) Dari Dar on the formation of biometric parameters and yield of cucumber.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Таврійський вісник гранули для огірка.pdf2.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.