Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorГамор, Андрій Федорович-
dc.date.accessioned2024-01-09T20:38:02Z-
dc.date.available2024-01-09T20:38:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСадовська Н. П., Попович Г. Б., Гамор А. Ф. Методичні розробки з овочівництва: Біологічні особливості овочевих культур та їх вимоги до умов зовнішнього середовища. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2017. – 44 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57371-
dc.description.abstractМетодичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності «Садівництво і виноградарство». Висвітлено походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.titleМетодичні розробки з овочівництва: Біологічні особливості овочевих культур та їх вимоги до умов зовнішнього середовища.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка з овочівництва_2017.pdf1.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.