Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57565
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛавер, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-01-15T17:21:14Z-
dc.date.available2024-01-15T17:21:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛавер О.В. Сучасна українська мова. Вступ. Іменні частини мови: навчальнометодичний посібник для здобувачів вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізація 014.01 Українська мова та література, кваліфікація: бакалавр середньої освіти, вчитель української мови і літератури, англійської мови, зарубіжної літератури освітньопрофесійної програми «Українська мова і література. Англійська мова і література». Ужгород: ФОП Сабов А.М., 2023. 72 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57565-
dc.description.abstractПропоноване видання містить варіанти контрольних робіт і різні за функціональним призначенням тестові завдання. Матеріали охоплюють теоретичні та практичні аспекти, які стосуються основної термінологічної бази морфології, зокрема іменних частин мови. Рекомендована література – основна та додаткова – зорієнтує студентів під час виконання контрольних зрізів, науково-дослідних робіт, а теоретичні питання до іспиту сприятимуть систематизації знань. Методичні розробки відповідають освітній програмі та робочій програмі навчальної дисципліни, тому допоможуть студентам підготуватися і до складання змістових модулів, і до підсумкового контролю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгород: ФОП Сабов А.М.uk
dc.subjectМорфологія, частини мови, граматична категорія, граматичне значення, іменник, прикметник, числівник, займенникuk
dc.titleСучасна українська мова. Вступ. Іменні частини мовиuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛАВЕР МОРФОЛОГІЯ Метод. 2023.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.