Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58692
Title: Анатомо-фізіологічні особливості, методики дослідження, основні захворювання сечовидільної системи у дітей
Other Titles: Анатомо-фізіологічні особливості, методики дослідження, основні захворювання сечовидільної системи у дітей
Authors: Горленко, Олеся Михайлівна
Ленченко, Агнета Вінцеївна
Томей, Адріан Іванович
Keywords: сечовидільна система,діти
Issue Date: 2023
Publisher: Ужгород: Поліграфцентр «Ліра»
Citation: «Анатомо-фізіологічні особливості, методики дослідження, основні захворювання сечовидільної системи у дітей»: навчально-методичні рекомендації з педіатрії для студентів ІІІ, ІV, VI курсів медичного факультету ДВНЗ «УжНУ». Автори: Горленко Олеся Михайлівна, д.мед.н, професор, зав. кафедри педіатрії з дитячимиінфекційними хворобами медичного факультету ДВНЗ «УжНУ» Ленченко Агнета Вінцеївна, к.мед.н., доцент кафедри педіатрії з дитячими інфекційнимихворобами медичного факультету ДВНЗ «УжНУ» Томей Адріан Іванович, к.мед.н., доцент кафедри педіатрії з дитячими інфекційними хворобами медичного факультету ДВНЗ «УжНУ»
Abstract: «Анатомо-фізіологічні особливості, методики дослідження та основні захворювання сечовидільної системи у дітей»: навчально-методичні рекомендації з педіатрії для студентів ІІІ, ІV, VI курсів медичного факультету ДВНЗ «УжНУ». Методичні рекомендації, написані групою авторів кафедри педіатрії з дитячими інфекційними хворобами медичного факультету ДВНЗ «УжНУ» містять інформацію про анатомо-фізіологічні особливості і методи обстеження органів сечовиділення в дитячому віці, а також етіологію, патогенез, діагностичні критерії, клініко-лабораторні особливості, диференційно-діагностичні ознаки та принципи лікування найбільш поширених захворювань у дітей. Методичні рекомендації розраховані для підготовки до практичних та семінарських занять студентів ІІІ, ІV, VІ курсу медичного факультету.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58692
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри педіатрії з дитячими інфекційними хворобами

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сечовидільна система у дітей.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.