Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваль, Галина Миколаївна-
dc.contributor.authorКарбованець, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorПантьо, Валерій Валерійович-
dc.contributor.authorБаті, Вікторія Віталіївна-
dc.contributor.authorГоломб, Людмила Антонівна-
dc.contributor.authorМотильчак, Евеліна Михайлівна-
dc.contributor.authorВакаров, Олесь Сергійович-
dc.date.accessioned2024-02-20T12:36:19Z-
dc.date.available2024-02-20T12:36:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКРОК-1: метод. розробки для самостійної роботи та для практичних занять з курсу «Мікробіологія, вірусологія та імунологія» для студентів 2-3 курсу медичного факультету уклад. Г.М. Коваль, О.І. Карбованець, В.В. Пантьо та ін. – Ужгород, 2024. – 117 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58935-
dc.description.abstractДані методичні вказівки складено у відповідності до вимог типової програми викладання мікробіології з основами вірусології для студентів медичних факультетів вищих навчальних закладів 3-4 ступеню акредитації, призначені для покращення організації і виконання самостійного вивчення даної теми, згідно вимог Болонського процесу. Наявність контрольних питань, тестів та ситуаційних задач дозволяє в значній мірі активізувати їх роботу і звести до мінімуму можливість її механічного виконання, оскільки для відповідей на ці запитання необхідне попереднє опрацювання теоретичного матеріалу, а також сприяє більш глибокому осмисленню пройденого матеріалу.uk
dc.language.isoukuk
dc.titleКРОК-1: метод. розробки для самостійної роботи та для практичних занять з курсу «Мікробіологія, вірусологія та імунологія»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крок-1 2024.pdf923.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.