Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілик, Петро Петрович-
dc.contributor.authorХодак, Валерій Олексійович-
dc.contributor.authorЛошак, В. В.-
dc.date.accessioned2024-03-06T11:43:09Z-
dc.date.available2024-03-06T11:43:09Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationБілик, П. П. Вплив лігніту на схожість насіння і деякі фізіолого-біохімічні показники у рослин озимої пшениці Одеська 66 / П. П. Білик, В. О. Ходак, В. В. Лошак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 165-167. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 167 (5 назв). – Рез. англ., укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59633-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1WDRBuF-izYSRWIwlrBv2qS2ea9Ja_5z6/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe influence of the lignit on the gernunoetion of seeds and some physiologic -biochemical proofes in the sprouts of the winfer wheaf Odeska 66. was studied. The , positive influence of the blend of lignit and soil on the similarity of seeds, the gronet qf the sprouts, the accumulation of dry substanees and the contents of К 20 is shown. The positive influense of the blend of lignit and soil. ( 1: 1) on the contents of the nitrogen and protein in the sprouts of wheat is also shown.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ "Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleВплив лігніту на схожість насіння і деякі фізіолого-біохімічні показники у рослин озимої пшениці Одеська 66uk
dc.title.alternativeThе influence of thе lignit on thе similarity of seeds and Some physiologic biochemical proofes in thе sprouts of Тhе wheaf Odeska 66.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.