Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.contributor.authorБелчгазі, Віра Йосипівна-
dc.date.accessioned2024-03-06T13:14:45Z-
dc.date.available2024-03-06T13:14:45Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 172-174. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 174 (6 назв). – Рез. англ., укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/16Z5L0OCSL7UX5VjPMR88VpqYQ-6ejHJY/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractIn the leaves and shoots of early and late ripening varieties of grapivines' the content of mineral elements (N, Р, К). reduces durind the vegetation. The late ripening varieties accumulate more N, Р, і< then those ripening. early.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ " Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleСортові особливості накопичення N, P, K органами виноградуuk
dc.title.alternativeFree n, р, к conтent in grapevine organsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.