Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данканич, Т. К. | - |
dc.contributor.author | Белчгазі, Віра Йосипівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-06T13:14:45Z | - |
dc.date.available | 2024-03-06T13:14:45Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Данканич, Т. К. Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 172-174. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 174 (6 назв). – Рез. англ., укр. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/16Z5L0OCSL7UX5VjPMR88VpqYQ-6ejHJY/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | In the leaves and shoots of early and late ripening varieties of grapivines' the content of mineral elements (N, Р, К). reduces durind the vegetation. The late ripening varieties accumulate more N, Р, і< then those ripening. early. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВАТ " Патент" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду | uk |
dc.title.alternative | Free n, р, к conтent in grapevine organs | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.