Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59976
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСавіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСимочко, Віталій Вікторович-
dc.contributor.authorЗозуля, Стефан Степанович-
dc.date.accessioned2024-03-14T08:09:40Z-
dc.date.available2024-03-14T08:09:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВимоги і методичні рекомендації щодо написання і захисту магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальністю 203 - садівництво, плодоовочівництво та виноградарство: методичні вказівки для викладачів та студентів денної і заочної форм навчання біологічного факультету спеціальності 203 – садівництво, плодоовочівництво та виноградарство / уклад. О. І. Савіна, В. В. Симочко, С. С. Зозуля; рец. : М. М. Вакерич. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2024. – 36 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59976-
dc.descriptionРекомендовано до друку Науково-методичною комісією біологічного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», протокол №4 від 23.02.2024 р.uk
dc.description.abstractУ методичних вказівках розглядаються загальні питання організації виконання, проведення захисту кваліфікаційних робіт студентів денної і заочної форм навчання зі спеціальності садівництво, плодоовочівництво та виноградарство Ужгородського національного університетуuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.titleВимоги і методичні рекомендації щодо написання і захисту магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальністю 203 - садівництво, плодоовочівництво та виноградарствоuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
обкл_вимоги.pdf234.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Вимоги до дипломної.pdf702.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.