Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60133
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T14:53:12Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T14:53:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2024. 44с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60133 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | економіка | uk |
dc.subject | готельно-ресторанні підприємства | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР Ек ГРП 2024.doc | 384.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.