Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60133
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКіш, Галина Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-03-18T14:53:12Z-
dc.date.available2024-03-18T14:53:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2024. 44с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60133-
dc.language.isoukuk
dc.subjectекономікаuk
dc.subjectготельно-ресторанні підприємстваuk
dc.titleМетодичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР Ек ГРП 2024.doc384.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.