Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60327
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРоссихіна, Г. С-
dc.date.accessioned2024-03-25T12:23:04Z-
dc.date.available2024-03-25T12:23:04Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationРоссихіна, Г. С. Післядія ауксиноподібних препаратів на процеси перекисного окиснення та функціонування ферментів антиоксидантного захисту в проростках кукурудзи / Г. С. Россихіна // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.) І.П. Григорюк, В.Г. Рошко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 14. – С. 127–130. – Бібліогр.: с. 130 (9 назв). – Рез. укр., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60327-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1nzkIbxCBdH6LyhOhMQCwnchAL1sUaS1v/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractВивчена післядія ауксuноподібнuх препа­ратів: амінна сіль 2,4-Д. діален С q естерон на прооксидантно-антuоксидантну рівновагу в проростках кукурудзи на ранніх етапах розвитку. Встановлені змітt в інтенсивності накопичення ТБК-активних продуктів і активності оксидредуктаз (супероксиддисмутаза, пероксuдаза, каталаза).uk
dc.description.abstractAftereffect оf auxin-lilre preparations (2, 4-D, Dialen С and Esteron) uроn the prooxidant-antioxidant balance іn maize seedlings at early stages of germination has bееn investigated. The changes іn TBA-active products accumulation and oxidoreductases (superoxidedismutase, peroxidase, catalase) activities were deter­mined.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectкукурудза пероксuдазаuk
dc.subjectТБК-активні продуктиuk
dc.subjectсупероксиддuсмутазаuk
dc.subjectкаталазаuk
dc.subjectmaize catalaseuk
dc.subjectcatalaseuk
dc.subjectTBA-active productsuk
dc.subjectsuperoxidedismutase,uk
dc.subjectperoxidaseuk
dc.titleПіслядія ауксиноподібних препаратів на процеси перекисного окиснення та функціонування ферментів антиоксидантного захисту в проростках кукурудзиuk
dc.title.alternativeAfiereffect оf Auxin-Like Preparations Upon Peroxidation Processes and AntioxMant Protection Ferments Functioning оf Maiza Seedlings.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 14. 2004

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf263.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.