Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60336
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФекета, Ірина Юріївна-
dc.contributor.authorНіколайчук, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorГригорюк, І. П-
dc.date.accessioned2024-03-25T13:24:01Z-
dc.date.available2024-03-25T13:24:01Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationФекета, І. Ю. Зміна хімічного складу зеленої маси Lotus corniculatus L. у різні фази розвитку / І. Ю. Фекета, В. І. Ніколайчук, І. П. Григорюк // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; збірник наукових праць / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.) І.П. Григорюк, В.Г. Рошко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2004. – Вип. 14. – С. 131–134. – Бібліогр.: с. 134 (17 назв). – Рез. укр., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60336-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1orVsr3VLFvKRe85--9MTDmLReonp30Ce/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractВстановлено зміни хімічного сююду зеленої маси рослин Lotus corniculatus L. у період ве­гетації. При переході рослини до фази цвітіння відмічено зміни кількості білка, каротину і аскорбінової кислоти. Ключові слова: фази вегетаційного розвитку, біологічно цінні речовини, лядвенець рогатий.uk
dc.description.abstractВу the method of biochemical analysis, changes іn the chemical composition of Lotus corniculatus L. plants' green mass during their vegetation period, have bееn established. With the plant 's transition to the florescence phase, the quantities of proteins. carotene, ascorbin acid were found to change.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectфази вегетаційного розвиткуuk
dc.subjectлядвенець рогатий.uk
dc.subjectбіологічно цінні речовиниuk
dc.subjectvegetation development phasesuk
dc.subjectbiologically valuable substances,uk
dc.subjectLotus corniculatus L. (sheepfoot)uk
dc.titleЗміна хімічного складу зеленої маси Lotus corniculatus L. у різні фази розвиткуuk
dc.title.alternativeChanges іn Cltemical Composition of Sheepfoot's (Lotus corniculatus L.) Green Mass During Different Development Phases.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 14. 2004

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf263.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.