Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60598
Название: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ БАКАЛАВРА
Авторы: Голик, Сніжана Василівна
Глюдзик, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: Методологія проведення філологічних досліджень, Структура кваліфікаційної роботи бакалавра, Вимоги до оформлення тексту кваліфікаційної роботи бакалавра, Організація самостійної роботи здобувача над виконанням кваліфікаційної роботи бакалавра
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Голик С.В., Глюдзик Ю.В. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи бакалавра для здобувачів вищої освіти галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035 Філологія предметної спеціальності (спеціалізації) 035.041 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша - англійська освітньої програми Англійська мова та література. Переклад / уклад. С.В. Голик, Ю.В. Глюдзик. Ужгород, 2024. 46 с.
Краткий осмотр (реферат): У пропонованому навчально-методичному виданні окреслено найважливіші аспекти, що стосуються наукової діяльності студента-здобувача вищої освіти предметної спеціальності 035.041 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, зокрема вимоги до написання кваліфікаційної роботи бакалавра та її публічного захисту.
Описание: У пропонованому навчально-методичному виданні окреслено найважливіші аспекти, що стосуються наукової діяльності студента-здобувача вищої освіти предметної спеціальності 035.041 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, зокрема вимоги до написання кваліфікаційної роботи бакалавра та її публічного захисту.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60598
Располагается в коллекциях:Навчально - методичні видання кафедри англійської філології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.