Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60806
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorRosola, I.J.-
dc.contributor.authorРосола, Іван Йосипович-
dc.contributor.authorTsyhyka, V. V.-
dc.contributor.authorЦигика, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorTsyhyka, М. V.-
dc.date.accessioned2024-04-09T08:50:31Z-
dc.date.available2024-04-09T08:50:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationTsyhyka V. V. Influence of temperature regimes of synthesis on the structure of glassy GeS2. / I. J. Rosola, V. V. Tsyhyka, V. V. Tsyhyka // Physics and Chemistry of Solid State. – 2023. – Vol. 24. – Issue 4. – P. 623 - 627.uk
dc.identifier.issn1729-4428-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60806-
dc.descriptionDOI: 10.15330/pcss.24.4.623-627uk
dc.description.abstractThe effect of synthesis temperature regimes on the structure and some physical properties of glassy germanium disulfide was examined using the methods of dilatometry and Raman scattering of light. It is concluded that the bond angle disorder increases and the formation of stronger Ge–S bonds in the tetrahedral structure depends on the increase in the synthesis temperature of glassy GeS2. Significant changes in the structural grid of glass also occur when the thermal history of the sample varies in the temperature interval of vitrification.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherVasyl Stefanyk Precarpathian National Universityuk
dc.subjectgermanium disulfideuk
dc.subjectlinear expansionuk
dc.subjectRaman scatteringuk
dc.subjectstructural unitsuk
dc.titleInfluence of temperature regimes of synthesis on the structure of glassy GeS2uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри приладобудування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pcss,+05_Tsyhyka(e).pdf739.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.