Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61087
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПетак, Г. М-
dc.contributor.authorБойко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-04-17T09:41:43Z-
dc.date.available2024-04-17T09:41:43Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationПетак, Г. М. Вивчення сортової стійкості квасолі до збудників бактеріозів серологічним методом / Г. М. Петак, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 79-80. – Бібліогр.: с. 80 (14 назв). – Рез., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61087-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1y6ZUrxZy3j0747xsg7ZSjWvLEdcTtsUO/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractТаким чином, в результаті проведених нами досліджень підтверджено, що здатністю тривалий час виживати на поверхні листкової пластинки й уражати нестійку рослину- господаря володіли ті бактеріальні штами, які містили спільні антигенні субстанції. При відсутності споріднених антигенів між рослиною­rосподарем і фітопатогеном тест-рослини залишалися імунологічно стійкими до ураження.uk
dc.description.abstractSort stability haricot to the typical and unrepresentative phytoathogens has been studied. Antigenic affinity between host-plant and phytopathogenic agents has also been studied in the article. We found out that well-revealed intensity of agglutination is observed between untypical haricot sort and their typical phytopathogens.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМ- Студіяuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleВивчення сортової стійкості квасолі до збудників бактеріозів серологічним методомuk
dc.title.alternativeStudy of thе haricot sort resistance tо bacterial agents bу serological methodsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf1.52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.