Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61683
Название: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Другие названия: THEORETICAL AND METHODOLOGICAL ASPECTS OF THE TRAINING OF SPECIALISTS IN THE SPECIALTY “HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS”
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Ключевые слова: готельно-ресторанна справа, вища освіта, сервіс, індустрія гостинності, фахівець, здобувачі вищої освіти, професійна підготовка
Дата публикации: 2024
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Корсак Р., Гуштан Т. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА». Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького дер- жавного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, В. Ільницький, І. Зимомря]. – Дрогобич : Видавничий дім «Гельветика», 2024. – Вип. 72. Том 2. – с. 38-44.
Серия/номер: ;72
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню теоретико-методологічних аспектів підготовки фахівців спеціальнос- ті «Готельно-ресторанна справа». Автори статті вважають, що ефективна підготовка фахівців у галузі «Готельно-ресторанна справа» вимагає інтеграції різноманітних підходів та методів навчання. Зокрема, вона повинна бути орієнтована на розвиток не лише професійних, а й особистісних якостей здобувачів вищої освіти, що відображає потребу в комплексному підході до навчання та розвитку особистості. Такий підхід дозволяє забезпечити випускників не лише знаннями, а й комплексом навичок та вмінь, необхідних для успішної кар’єри в галузі гостинності.
Описание: Автори вважають, що важливим аспектом є підтримка сталого професійного розвитку фахівців упродовж їхньої кар’єри. Постійне навчання, участь у семінарах та конференціях, а також здобуття нових сертифікатів і кваліфікацій дозволяє фахівцям залишатися у курсі сучасних тенденцій та інновацій у галузі готельно-ресто- ранного бізнесу. Це допомагає зберегти їхню конкурентоспроможність і реагувати на зміни в галузі, що постій- но розвивається та змінюється.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61683
ISSN: ISSN 2308-4855 (Print)
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
72-2_2024 (Корсак, Гуштан).pdf462.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.