Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61683
Назва: | ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» |
Інші назви: | THEORETICAL AND METHODOLOGICAL ASPECTS OF THE TRAINING OF SPECIALISTS IN THE SPECIALTY “HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS” |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, вища освіта, сервіс, індустрія гостинності, фахівець, здобувачі вищої освіти, професійна підготовка |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Гуштан Т. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА». Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького дер- жавного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, В. Ільницький, І. Зимомря]. – Дрогобич : Видавничий дім «Гельветика», 2024. – Вип. 72. Том 2. – с. 38-44. |
Серія/номер: | ;72 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена дослідженню теоретико-методологічних аспектів підготовки фахівців спеціальнос- ті «Готельно-ресторанна справа». Автори статті вважають, що ефективна підготовка фахівців у галузі «Готельно-ресторанна справа» вимагає інтеграції різноманітних підходів та методів навчання. Зокрема, вона повинна бути орієнтована на розвиток не лише професійних, а й особистісних якостей здобувачів вищої освіти, що відображає потребу в комплексному підході до навчання та розвитку особистості. Такий підхід дозволяє забезпечити випускників не лише знаннями, а й комплексом навичок та вмінь, необхідних для успішної кар’єри в галузі гостинності. |
Опис: | Автори вважають, що важливим аспектом є підтримка сталого професійного розвитку фахівців упродовж їхньої кар’єри. Постійне навчання, участь у семінарах та конференціях, а також здобуття нових сертифікатів і кваліфікацій дозволяє фахівцям залишатися у курсі сучасних тенденцій та інновацій у галузі готельно-ресто- ранного бізнесу. Це допомагає зберегти їхню конкурентоспроможність і реагувати на зміни в галузі, що постій- но розвивається та змінюється. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61683 |
ISSN: | ISSN 2308-4855 (Print) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
72-2_2024 (Корсак, Гуштан).pdf | 462.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.