Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2024-05-13T07:55:11Z-
dc.date.available2024-05-13T07:55:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГодя І., Корсак Р. ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ: ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ДЛЯ УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція. Миколаїїв 2024 р. С. 105-107uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61957-
dc.descriptionЗастосування інноваційного устаткування може допомогти готелям і ресторанам оптимізувати свої процеси, підвищити ефективність та якість обслуговування, зменшити витрати та збільшити задоволення клієнтів. Отже, дослідження в цій області є ключовим для розвитку сучасного готельно-ресторанного бізнесу і забезпечення його успішної та стійкої діяльностіuk
dc.description.abstractАктуальність дослідження визначається потребою галузі гостинності в постійному покращенні та вдосконаленні. Сучасний готельно-ресторанний бізнес стикається з значними викликами, такими як зміни в уподобаннях споживачів, стрімкий темп технологічного розвитку та зростання конкуренції. Щоб успішно конкурувати на ринку, підприємства цієї галузі повинні використовувати передові технології та інноваційні рішення в устаткуванніuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectустаткування, гостинність, готельно-ресторанний бізнесuk
dc.titleІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ: ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ДЛЯ УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk
dc.title.alternativeІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ: ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ДЛЯ УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теза Годя І., Корсак Р..pdf197.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.