Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62083
Название: НОВІ ГОРИЗОНТИ В ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО СЕКТОРУ
Другие названия: НОВІ ГОРИЗОНТИ В ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО СЕКТОРУ
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: фахівці, спеціальність, готельно-ресторанна справа
Дата публикации: 2024
Издательство: Миколаївський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Корсак Р. НОВІ ГОРИЗОНТИ В ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ДЛЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО СЕКТОРУ.Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція. Миколаїїв 2024 р. С. 31-33.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження нових горизонтів у підготовці фахівців для готельно-ресторанного сектору є надзвичайно актуальним у зв'язку з швидкими змінами та викликами, які стикається цей сектор. По-перше, глобальна пандемія COVID-19 та війна, що триває суттєво вплинула на готельно-ресторанну індустрію, змусивши бізнес адаптуватися до нових умов і вимог здоров'я та безпеки. Дослідження нових горизонтів дозволяє врахувати ці зміни і розробляти стратегії навчання, які допоможуть майбутнім фахівцям вирішувати ці виклики.
Описание: Нові горизонти в підготовці фахівців включають в себе розуміння цифрових технологій, розвиток спеціалізованих навичок, вміння стратегічного управління та культурну чутливість. Готельно-ресторанний сектор потребує кваліфікованих фахівців, які здатні адаптуватися до динамічних умов ринку та задовольняти потреби сучасних клієнтів, що робить дослідження нових горизонтів надзвичайно актуальними і важливим.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62083
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Теза Корсак Р..pdf226.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.