Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62509
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗубашкова, Н. І.-
dc.date.accessioned2024-05-27T11:37:46Z-
dc.date.available2024-05-27T11:37:46Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationЗубашкова, Н. І. Ріст пагонів, формування листкової поверхні та врожайність кущів різних сортів винограду в умовах Ужгородського району Закарпатської області / Н. І. Зубашкова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 96-97. – Бібліогр.: с. 97 (6 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62509-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/16g6HqY-PsDM_014U4YS0NbF7ul2w12jb/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractЦукристість і кислотність виноградного соку досліджуваних сортів винограду пояснюється спе­цифічними біологічними властивостями кожного сорту. У більш ранньостиглих сортів (Леанка і Тра­мінер рожевий) цукристість значно вища, а кислотність нижча, ніж у пізньостиглого сорту Серемсь­кий зелений.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатиuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleРіст пагонів, формування листкової поверхні та врожайність кущів різних сортів винограду в умовах Ужгородського району Закарпатської областіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:1998 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 5

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.