Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62544
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопик, Н. М.-
dc.date.accessioned2024-05-28T11:26:51Z-
dc.date.available2024-05-28T11:26:51Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationПопик, Н. М. Зміна опичної щільності кори винограду в зимово-весняний період / Н. М. Попик // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 111-113. – Бібліогр.: с. 113 (10 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62544-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/14itddtp5ehDqKfqB2px4hiXR_p2m8Joh/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractПрактично всі представники деревинна-чагарникової флори є «вічнозеленими», оскільки в корі та деревині у них присутній хлорофіл та інші пігменти, які беруть участь у фотосинтезі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатиuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleЗміна опичної щільності кори винограду в зимово-весняний періодuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:1998 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 5

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.