Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63139
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Надія | - |
dc.contributor.author | Мицкан, Святозар | - |
dc.contributor.author | Стиранко, Павло | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-28T09:02:40Z | - |
dc.date.available | 2024-06-28T09:02:40Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-16 | - |
dc.identifier.citation | 39. Мицкан С., Стиранко П., Мельник Н. Особливості організації гастротурів. Кейс Грузії. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 8-10. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-640-559-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63139 | - |
dc.description.abstract | Гастротуризм в Грузії ‒ це унікальне поєднання культури, історії та кулінарії, яке приваблює туристів з усього світу.Гастротуризм значною мірою вплинув на міжнародне сприйняття Грузії, позитивно відображаючи її культурне багатство та гостинність. Унікальна грузинська кухня зробила країну популярним місцем для гурманів з усього світу. Це не тільки збільшило туристичний потік, але й покращило міжнародний імідж Грузії як країни з багатою культурою та традиціями. Відмічаємо значну регіональну диференціацію національної грузинської кухні в межах самої країни. За даними Національного статистичного управління Грузії у 2021 р. 38,5% туристів, що відвідали країну, надали перевагу гастрономічним турам. При цьому, витрати на їжу та напої склали 24,2% від загальних витрат середньо статистичного туриста | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk |
dc.title | Особливості організації гастротурів. Кейс Грузії | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості організації гастротурів. Кейс Грузії.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.