Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63140
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Надія | - |
dc.contributor.author | Марчак, Таїсія | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-28T09:04:49Z | - |
dc.date.available | 2024-06-28T09:04:49Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-16 | - |
dc.identifier.citation | Марчак Т., Мельник Н. Особливості впровадження практики природоорієнтованих рішень в галузі готельно-ресторанного господарства. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 105-106. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-640-559-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63140 | - |
dc.description.abstract | Адаптовуючись до вимог сьогодення готельно-ресторанний бізнес динамічно імплементує у свою господарську діяльність сучасні тренди, інновації, передовий світовий досвід. Це дозволяє підприємствам сфери гостинності залишатись конкурентоспроможними на ринку та залучати нових клієнтів. За даними Forbes, у 2024 серед ключових трендів у готельно-ресторанному бізнесі будуть автоматизація та діджиталізація, технології та інновації, кібербезпека та захист даних, спеціалізація та персоналізація обслуговування, інклюзія, а також фокус на сталість. За даними звіту про сталий розвиток Booking.com за 2021 рік 83% мандрівників вважають екологічні подорожі важливими; 61% декларують, що пандемія Covid-19 спонукала їх подорожувати екологічно в майбутньому. Ми розглянули практику впровадження природоохоронних технологій на прикладі мереж готелів Hilton. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРАКТИКИ ПРИРОДООРІЄНТОВАНИХ РІШЕНЬ В ГАЛУЗІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Особливості впровадження практики природоорієнтованих.pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.