Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63962
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лепканич, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Миронюк, Іван Святославович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-28T15:29:42Z | - |
dc.date.available | 2024-07-28T15:29:42Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лепканич А.О., Миронюк І.С. Визначення потенційних джерел впливу на формування здорових харчових моделей поведінки студентської молоді в сучасних умовах навчання. Україна. Здоров'я нації. 2024. № 2 (76). С.12-15. | uk |
dc.identifier.issn | 2077-6594 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63962 | - |
dc.description.abstract | Мета: визначити основні потенційні джерела впливу на здобувачів освіти для формування мотивації застосування здорових харчових моделей поведінки студентської молоді в сучасних умовах набуття вищої освіти. Матеріали і методи. Матеріалами дослідження виступили опубліковані результати робіт вчених та результати наших попередніх досліджень. На різних етапах використано бібліосемантичний метод, метод структурно-логічного аналізу та описового моделювання. Результати. Визначено потенційні джерела впливу на представників цільової групи дослідження (студентська молодь) у забезпеченні реалізації ключових аспектів мотивації студентської молоді до формування власного здорового режиму харчування в процесі здобуття освіти в закладі вищої освіти. На різних етапах формування мотивації як основними джерелами впливу було визначено і обґрунтовано: керівництво закладів освіти, представників однолітків, формальні та неформальні лідери студентського колективу, науково-педагогічні працівники та академнаставники груп студентів. Висновки. Запропонований перелік потенційних джерел впливу на здобувачів освіти для формування мотивації застосування здорових харчових моделей поведінки не є сталим і вичерпним. В кожних конкретних умовах значення та питома вага впливу кожного із джерел може змінюватися, але їх комплексне застосування на усіх етапах є важливим для досягнення мети: створення умов в закладі вищої освіти, коли здобувачі освіти можуть і хочуть практикувати здорове харчування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" | uk |
dc.subject | здорові моделі харчування | uk |
dc.subject | мотивація | uk |
dc.subject | студентська молодь | uk |
dc.title | Визначення потенційних джерел впливу на формування здорових харчових моделей поведінки студентської молоді в сучасних умовах навчання | uk |
dc.title.alternative | The identification of potential sources of influence on the formation of healthy food behavior patterns of university students in modern educational conditions | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Джерела впливу на моделі харчування_стаття.pdf | 236.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.