Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛепканич, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.date.accessioned2024-07-28T15:29:42Z-
dc.date.available2024-07-28T15:29:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛепканич А.О., Миронюк І.С. Визначення потенційних джерел впливу на формування здорових харчових моделей поведінки студентської молоді в сучасних умовах навчання. Україна. Здоров'я нації. 2024. № 2 (76). С.12-15.uk
dc.identifier.issn2077-6594-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63962-
dc.description.abstractМета: визначити основні потенційні джерела впливу на здобувачів освіти для формування мотивації застосування здорових харчових моделей поведінки студентської молоді в сучасних умовах набуття вищої освіти. Матеріали і методи. Матеріалами дослідження виступили опубліковані результати робіт вчених та результати наших попередніх досліджень. На різних етапах використано бібліосемантичний метод, метод структурно-логічного аналізу та описового моделювання. Результати. Визначено потенційні джерела впливу на представників цільової групи дослідження (студентська молодь) у забезпеченні реалізації ключових аспектів мотивації студентської молоді до формування власного здорового режиму харчування в процесі здобуття освіти в закладі вищої освіти. На різних етапах формування мотивації як основними джерелами впливу було визначено і обґрунтовано: керівництво закладів освіти, представників однолітків, формальні та неформальні лідери студентського колективу, науково-педагогічні працівники та академнаставники груп студентів. Висновки. Запропонований перелік потенційних джерел впливу на здобувачів освіти для формування мотивації застосування здорових харчових моделей поведінки не є сталим і вичерпним. В кожних конкретних умовах значення та питома вага впливу кожного із джерел може змінюватися, але їх комплексне застосування на усіх етапах є важливим для досягнення мети: створення умов в закладі вищої освіти, коли здобувачі освіти можуть і хочуть практикувати здорове харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Ужгородський національний університет"uk
dc.subjectздорові моделі харчуванняuk
dc.subjectмотиваціяuk
dc.subjectстудентська молодьuk
dc.titleВизначення потенційних джерел впливу на формування здорових харчових моделей поведінки студентської молоді в сучасних умовах навчанняuk
dc.title.alternativeThe identification of potential sources of influence on the formation of healthy food behavior patterns of university students in modern educational conditionsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Джерела впливу на моделі харчування_стаття.pdf236.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.