Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64040
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВайда, Петро Васильович-
dc.date.accessioned2024-07-31T07:41:44Z-
dc.date.available2024-07-31T07:41:44Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationВайда, П. В. Вплив хлорамфеніколу на перетворення глутамінової кислоти в рослинах пшениці / П. В. Вайда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 84-85.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64040-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1soxw35c_jsZahkqKQ3a1OeDdjI8NWRw7/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractНа основі транспорту проведених мічених досліджень можна зробити висновок, впливала що післядія на характер хлорамфеніколу нагромадження викликала перетворення амінокислот у проростках, і ці зміни розповсюджувалися на кілька поколінь.uk
dc.description.abstractThe article shows the metabolism changes on 14С aminoacids which are caused bу khloramphenical in wheat sprouts and conservation of these chandes in plants during seversl generations.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатиuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleВплив хлорамфеніколу на перетворення глутамінової кислоти в рослинах пшениціuk
dc.title.alternativeТhе influence of transformings chlocampe-nicol on thе сhanges of thе glutaмin acid in thе wheat sproutsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:1998 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.