Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6581
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Казакова, Римма Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Володимир Семенович | - |
dc.contributor.author | Горзов, Людмила Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-11T08:40:34Z | - |
dc.date.available | 2016-02-11T08:40:34Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Казакова Р. В. Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області [Електронний ресурс] / Р. В. Казакова, В. С. Мельник, Л. Ф. Булей // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2013. - Вип. 3. - С. 192-194. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6581 | - |
dc.description.abstract | У науковій статті приведені дані про вміст вітаміну С у продуктах харчування, які вирощені на території Закарпатської області. Проведено аналіз отриманої інформації у порівнянні з офіційними даними по Україні, який показав, що овочі та фрукти, які ростуть на території Закарпатської області, є хорошими джерелами вітаміну С, здатними забезпечити фізіологічні потреби людського організму. | uk |
dc.description.abstract | In the scientific article, the data on the content of vitamin C in foods grown on-site in the Transcarpathian region. The analysis of the obtained information compared with the official data on Ukraine, which showed that the vegetables and fruits that grow on the territory of Transcarpathian region are a good sources of vitamin C, capable of providing physiological needs of the human body. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | первинний С-гіповітаміноз | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.title | Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області | uk |
dc.title.alternative | The content of vitamin C in the products grown on the territory of Transcarpathian region | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри дитячої стоматології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
UNUMED_2013_3_43.pdf | 227.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.