Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65992
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоробець, Н. М.-
dc.date.accessioned2024-10-14T11:10:44Z-
dc.date.available2024-10-14T11:10:44Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationВоробець, Н. М. Вплив абсцизової кислоти на активність ферментів антиоксидантного захисту у насінні квасолі при проростанні за дії різних концентрацій іонів свинцю / Н. М. Воробець // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 316–319. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 318 (13 назв). – рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65992-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/17Y4vR5pqxZ7FPddIt-ucfXAx0FuZH_DC/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractРослини реагують на підвищений вміст свинцю у природному середовищі активацією захисних механізмів. У вищих рослинах відбувається ряд адаптативних фізіологічних та біохімічних змін, які призводять до підвищення їх здатності виживати в умовах надмірних кількостей металу.uk
dc.description.abstractThe effect of abscisic acid (АВА) on the bean survival under gerrnination with high concentration of lead had been studied. It has been shown that АВА plays an important role in mediating plant responses to lead stress. It is probably that АВА induce enzymes activity especially peroxidase including under cell wall formation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleВплив абсцизової кислоти на активність ферментів антиоксидантного захисту у насінні квасолі при проростанні за дії різних концентрацій іонів свинцюuk
dc.title.alternativeAbscisic acid effect on thе enzymes of antyoxident defence in thе bean seed under germination on different concentration of leaduk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.