Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66168
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савіна, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Попович, Галина Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-18T16:03:30Z | - |
dc.date.available | 2024-10-18T16:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-10 | - |
dc.identifier.citation | Савіна О.І., Попович Г.Б. Методичні рекомендації з проведення науково-дослідної та переддипломної практик магістрів. Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2024. 24 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66168 | - |
dc.description | Методичні рекомендації до проведення практик розроблені відповідно до затверджених програм. Вони призначені для студентів магістерського рівня спеціальності 203 – Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство всіх форм навчання. У методичних рекомендаціях розглядаються загальні питання організації, проведення і підведення підсумків науково-дослідної та переддипломної практик студентів-магістрів. Проходження студентами науково-дослідної та переддипломної практик орієнтується на отримання основних результатів науково-дослідної роботи студента. Подано основні вимоги щодо структури та оформлення звітів та критерії оцінювання результатів практик. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з проведення науково-дослідної та переддипломної практик магістрів | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації з проведення науково-дослідної та переддипломної практик магістрів.pdf | 587.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.