Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6631
Назва: Профілактика аліментарного С-гіповітамінозу у дітей Закарпаття.
Інші назви: Prevention of alimentary C - hypovitaminosis in children from Transcarpathia region.
Автори: Казакова, Римма Вікторівна
Мельник, Володимир Семенович
Горзов, Людмила Федорівна
Ключові слова: аскорбінова кислота, гіповітаміноз, продукти харчування, профілактика
Дата публікації: 2014
Видавництво: Науковий огляд
Бібліографічний опис: Казакова Р. В. Профілактика аліментарного С-гіповітамінозу у дітей Закарпаття. [Електронний ресурс] / Р. В. Казакова,В.С.Мельник,Л.Ф.Булей // Науковий огляд. – 2014. - Т.3, №.2. - С.113-118.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вміст аскорбінової кислоти (АК) в продуктах рослинного походження, вирощених на території Закарпаття. Рівень цього мікронутрієнта визначали прямим хіміко - аналітичним методом в санітарно - гігієнічній лабораторії. Отримані результати порівнювали з показниками вмісту цього вітаміну в інших регіонах України, з офіційними таблицями хімічного складу харчових продуктів, що засвідчило відсутність відмінностей у вмісті АК у продуктах різних регіонів України, а також у ретроспективних дослідженнях.
Studied the content of ascorbic acid in foods of plant origin grown in Transcarpathia. The level of micronutrients were determined by direct chemical -analytical method of sanitary - hygienic laboratory. The results are compared with those of the vitamin content in other regions of Ukraine, the official table of the chemical composition of food products showed no difference in the contents of ascorbic acid in the products of different regions of Ukraine and in retrospective studies .
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6631
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри дитячої стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
146-582-1-PB.pdf214.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.