Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаті, Вікторія Віталіївна-
dc.contributor.authorМелешко, Тамара Вадимівна-
dc.contributor.authorПаллаг, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorСимочко, Таїсія Михайлфіна-
dc.contributor.authorБойко, Надія Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-11-08T17:31:02Z-
dc.date.available2024-11-08T17:31:02Z-
dc.date.issued2023-05-17-
dc.identifier.citationПатент на винахідuk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66827-
dc.descriptionhttps://sis.ukrpatent.org.uk
dc.description.abstractВинахід стосується композиції пробіотичних штамів та природних пребіотиків для конструювання функціональних продуктів харчування, призначених для спрямованої корекції кишкової мікробіоти, що містить пробіотичні та пребіотичні компоненти, при цьому композиція виконана у формі водного розчину, до складу якого входять пробіотичні штами лактобактерій і природні пребіотики: плоди гарбуза, плоди моркви, яблучний пектин та лимонна кислотаuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗатверджено в Державному реєстрі України винаходів 17.05.2023uk
dc.relation.ispartofseries№ 127153;-
dc.subjectпробіотики, пребіотики, функціональний харчовий продуктuk
dc.titleКомпозиція пробіотичних штамів та природних пребіотиків для користування продуктів харчування, призначених для корекції кишкової мікробіотиuk
dc.title.alternativeComposition of probiotic strains and natural prebiotics for the use of food products intended for the correction of intestinal microbiotauk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПатентuk
Розташовується у зібраннях:Патенти кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
127153_Патент на винахід.pdf3.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.