Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67157
Название: | Надмірне споживання харчових продуктів, що містять глутамат натрію – прямий шлях від неалкогольної жирової хвороби печінки до цирозу печінки |
Другие названия: | Excessive consumption of foods containing monosodium glutamate is a direct path from non-alcoholic fatty liver disease to liver cirrhosis |
Авторы: | Горленко, Олеся Михайлівна |
Ключевые слова: | неалкогольна жирова хвороба печінки;, глутамат натрію., харчова поведінка;, ожиріння;, цироз печінки;, Monosodium Glu-tamate., Non-alcoholic fatty liver disease, Liver Cirrhosis;, Obesity, eating behaviour; |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Поліграфцентр " Ліра" |
Библиографическое описание: | Горленко О.М. Надмірне споживання харчових продуктів, що містять глутамат натрію – прямий шлях від неалкогольної жирової хвороби печінки до цирозу печінки / О. М. Горленко //Проблеми клінічної педіатрії = Problems of clinical pediatrics: науково – практичний журнал/ голов. ред. О. М. Горленко. – Ужгород : Ліра, 2024. –№1(63) – С.89-94. – Бібліогр. в підряд. прим.:с.94(11); рез. укр., англ. |
Серия/номер: | Проблеми клінічної педіатрії; |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідження особливостей харчової поведінки у пацієнтів на неалкогольну жирову хворобу печінки (НАЖХП) є актуальним питанням сучасної медицини для розробки ефективних профі-лактичних заходів щодо запобігання вживання «шкідливих» харчових продуктів. The study of eating behaviour in patients with non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) is an urgent issue in modern medicine to develop effective preventive measures for “harmful” foods using. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67157 |
Располагается в коллекциях: | 2024 / Проблеми клінічної педіатрії. Випуск № 1 (63) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
89-94.pdf | 291.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.