Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67726
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривенкова, Руслана Юріївна-
dc.contributor.authorЯкима, Мирославаuk
dc.date.accessioned2024-11-25T05:02:19Z-
dc.date.available2024-11-25T05:02:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКривенкова Р.Ю. Управлінські інновації та конкурентоспроможність в індустрії гостинності (на прикладі Турецької Республіки). Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: зб. матер. Міжнар.наук.-практ. конф., 29.02.2024 р. Секція «Туризм і рекреація» / За ред. проф. В.П. Коцура. Вип. 102. Переяслав, 2024. С. 11-15.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67726-
dc.description.abstractОхарактеризовано управлінські інновації розвитку та конкурентоспроможність на прикладі Турецької Республіки. Проаналізовано наявність та роль туристичних ресурсів, культурної спадщини, інфраструктури для розвитку туристичної галузіuk
dc.description.abstractManagement innovations of development and competitiveness on the example of the Republic of Turkey are characterized. The presence and role of tourist resources, cultural heritage, and infrastructure for the development of the tourism industry are analyzed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУніверситет Григорія Сковороди в Переяславіuk
dc.subjectуправлінські інноваціїuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectmanagerial innovationsuk
dc.subjectіндустрія гостинностіuk
dc.subjecthospitality industryuk
dc.subjectcompetitivenessuk
dc.subjecttourist resourcesuk
dc.subjectтуристичні ресурсиuk
dc.titleУправлінські інновації та конкурентоспроможність в індустрії гостинності (на прикладі Турецької Республіки)uk
dc.title.alternativeManagement innovation and competitiveness in the hospitality industry (on the example of the Republic of Turkey)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-15.pdf6.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.