Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68973
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄрем, Т. В.-
dc.date.accessioned2025-01-02T09:56:19Z-
dc.date.available2025-01-02T09:56:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЄрем, Т. В. Роль якості харчування як фактора, що є оним із пріоритетних у формуванні патології порожнини рота у мешканців ендемічного регіону (на прикладі Закарпатської області)/ Т. В. Єрем // Проблеми клінічної педіатрії. – 2014. – № 1 (23). – С. 71–74.uk
dc.identifier.issn1998-6475-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68973-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1pu0ii_diD-MR8MlwA9kV_ojXpUfeyHcL/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractНа основі системного підходу до формування стоматологічної патології у мешканців Закарпаття, як регіону з мікроелементною ендемією, проведено аналіз регіональних особливостей харчування населення області. На основі проведеного дослідження виявлений дефіцит мінеральних солей, вітамінів, більшості мікро – та макроелементів в основних продуктах харчування. В добових харчових раціонах корінних мешканців Закарпатської області виявлений дефіцит мінеральних речовин, порівняно із гігієнічними нормами.uk
dc.description.abstractThe aim of the study was to analyze trace element composition of various foodstuffs population of the region with a strong trace element and endemic, and its impact on the pathology of the oral cavity.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП Демідов А.А.uk
dc.subjectгігієнічна діагностикаuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectстоматологічна захворюваністьuk
dc.subjectфактори ризикуuk
dc.subjectендемічний регіонuk
dc.subjecthygienic diagnosticsuk
dc.subjectfooduk
dc.subjectdental diseaseuk
dc.subjectrisk factorsuk
dc.subjectendemic regionuk
dc.titleРоль якості харчування як фактора, що є оним із пріоритетних у формуванні патології порожнини рота у мешканців ендемічного регіону (на прикладі Закарпатської області)uk
dc.title.alternativeThe role of food as a factor that is a priority in the formation of oral pathology local residents of endemic regions (for example the Transcarpathian region).uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Проблеми клінічної педіатрії. Випуск № 1 (23) 2014

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Роль якості харчув.pdf554.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.