Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69053
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСавіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorШейдик, Кароліна Артурівна-
dc.contributor.authorЖелтвай, п.Ф-
dc.contributor.authorДудкін, Д.О-
dc.date.accessioned2025-01-06T19:57:47Z-
dc.date.available2025-01-06T19:57:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСАВІНА О.І., ЖЕЛТВАЙ П.Ф., ДУДКІН Д.О., ШЕЙДИК К.А. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «ЯГІДНИЦТВО ВІДКРИТОГО І ЗАКРИТОГО ГРУНТУ» (для магістрів спеціальності 203 – Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство) / Савіна О.І. – Ужгород, 2023. – 35 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69053-
dc.descriptionМета – ознайомитися з прогресивними сучасними технологіями вирощування ягідних культур відкритого та закритого грунту, особливу увагу звернути на поширені ягідні культури у Закарпатській області – суниця, малина, лохина. Завдання: ознайомлення з основними нормативними документами, якими передбачаються перспективи розвитку галузі; ознайомлення з прогресивними методами закладки садів, сортовий потенціал та елементи технологій і вирощування садивного матеріалу та догляд за ним та елементи доробки і первинної обробки сировини. У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен: володіти матеріалами сучасних агротехнологій у ягідництві нових типів садів, потенціал та елементів технології, усвідомлювати проблеми та перспективи українського ягідництва та ефективно їх вирішувати, впроваджувати новітні технології вирощування у даних реаліях господарювання.uk
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до проведення лабораторних робіт та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «ЯГІДНИЦТВО ВІДКРИТОГО І ЗАКРИТОГО ГРУНТУ» розроблено у відповідності до затвердженої програми. Вони сприятимуть кращому засвоєнню знань, набутих при теоретичному вивченні даної дисципліни. У кожній роботі наведено короткі теоретичні відомості про господарське значення, сортимент, морфологічні, еколого-біологічні особливості та агротехніку вирощування ягідних культур. Подано перелік питань для самоконтролю, індивідуального та самостійного опрацювання. Призначено для магістрів спеціальності 203 – Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство всіх форм навчання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherБрезаuk
dc.subjectЯГІДНИЦТВО ВІДКРИТОГО І ЗАКРИТОГО ГРУНТУuk
dc.titleЯгідництво відкритого і закритого грунтуuk
dc.title.alternativeМетодичні рекомендаціїuk
dc.typeLearning Objectuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ягідництво відкритого і закритого грунту.docx309.47 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.