Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69315
Название: | Галузеві дослідження XXI століття: аграрні науки, зоологія та ветеринарія, виробництво та технології |
Авторы: | Новіков, Н. В. Шинкарук, М. В. Глюдзик-Шемота, Маргарита Юріївна Рєзнік, С. В. Сотников, Ю. О. Ковалжи, Н. І. Гавва, Д. В. Nazarenko, V. Бондарчук, С. П. Бондарчук, Л. Ф. Федонюк, В. В. Іванців, В. В. |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Галузеві дослідження XXI століття: аграрні науки, зоологія та ветеринарія, виробництво та технології:колективна монографія (1-е вид.). / під ред. Валерійчука Г.– Вінниця : Європейська наукова платформа, 2022. 100с. |
Краткий осмотр (реферат): | У колективній науковій монографії дослідники розглядають здобутки та перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості, удосконалення технологій приготування страв; здійснюють ретроспективний аналіз науково надбання професора М.П. Дядечка; вивчають характеристики чорноземних ґрунтів та гетерозисні форми тютюну, здійснюють агроекологічну оцінку земель та характеризують умови зневоднення; порівнюють умови та показники результатів термометрії |
Описание: | DOI: 10.36074/hdsanzvvt.ed-1 |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Монографія |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69315 |
ISBN: | 978-617-7991-27-3 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
7-2-PB.pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.