Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70200
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петріца, Наталія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кашпер, Елішка | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-04T12:00:20Z | - |
dc.date.available | 2025-02-04T12:00:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Петріца Н.М., Кашпер Е. Чеська література ІІ пол. XX століття: методичні рекомендації до проведення практичних занять для студентів 4 курсу ОПП «Чеська мова та література» ОС бакалавр галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.038. «Словʼянські мови та літератури (переклад включно) перша - чеська». Ужгород, 2024. 48 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70200 | - |
dc.description.abstract | Основними завданнями вивчення модульного крусу "Чеська література 2 половини ХХ ст" є: формування навичок теоретико-літературного та історико-літературознавчого мислення, ознайомлення студентів з основними літературними процесами та особливостями творчого спадку найвидатніших представників чеської літератури 2 половини ХХ століття, а також навчити студентів аналізувати художній твір, визначати його основну ідею, сюжет та композицію, стилістичні засоби створення художнього образу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ужгородський національний університет | uk |
dc.subject | чеська література, самвидав, література екзилю | uk |
dc.title | Чеська література ІІ пол. XX століття | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри словацької філології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петріца, Кашпер Чеська література 2 пол 20 ст.pdf | 570.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.