Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопик, Мар'яна Михайлівна-
dc.date.accessioned2025-03-06T11:27:51Z-
dc.date.available2025-03-06T11:27:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОснови менеджменту : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / розр. : М. М. Попик. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 48 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71384-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «УжНУ»uk
dc.titleОснови менеджментуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи менеджменту 2025.pdf825.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.