Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7742
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Белчгазі, Віра Йосипівна | - |
dc.contributor.author | Данканич, Т.К. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-13T07:33:28Z | - |
dc.date.available | 2016-04-13T07:33:28Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Белчгазі, В. Й. Вплив умов мінерального живлення на вміст амінокислот в листках винограду [Текст] / В. Й. Белчгазі, Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, М.Я. Співак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 27. – С. 128–129. – Бібліогр.: с. 129 (7 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7742 | - |
dc.description.abstract | Амінокислоти – основні структурні компоненти, з яких побудовані білки. Внесення NPK в відповідності дозах стимулює біосинтез амінокислот, посилює їх накопичення. Ключові слова: Vitis, NPK, накопичення. | uk |
dc.description.abstract | Amino acids are main building blocks of the proteins. Ihe appliing of NPK at certain dozes increases the amino acids synthesis and enhancing their accumulation. Key words: Vitis NPK, accumulation. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ «Говерла» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.subject | Vitis | uk |
dc.subject | NPK | uk |
dc.subject | накопичення | uk |
dc.title | Вплив умов мінерального живлення на вміст амінокислот в листках винограду | uk |
dc.title.alternative | Mineral nutrition effect on amino acid content in grape plant | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 27 - 2010 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ УМОВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ НА ВМІСТ АМІНОКИСЛОТ.pdf | 236.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.