Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБелчгазі, Віра Йосипівна-
dc.contributor.authorДанканич, Т.К.-
dc.date.accessioned2016-04-13T07:33:28Z-
dc.date.available2016-04-13T07:33:28Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБелчгазі, В. Й. Вплив умов мінерального живлення на вміст амінокислот в листках винограду [Текст] / В. Й. Белчгазі, Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, М.Я. Співак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 27. – С. 128–129. – Бібліогр.: с. 129 (7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7742-
dc.description.abstractАмінокислоти – основні структурні компоненти, з яких побудовані білки. Внесення NPK в відповідності дозах стимулює біосинтез амінокислот, посилює їх накопичення. Ключові слова: Vitis, NPK, накопичення.uk
dc.description.abstractAmino acids are main building blocks of the proteins. Ihe appliing of NPK at certain dozes increases the amino acids synthesis and enhancing their accumulation. Key words: Vitis NPK, accumulation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ «Говерла»uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectVitisuk
dc.subjectNPKuk
dc.subjectнакопиченняuk
dc.titleВплив умов мінерального живлення на вміст амінокислот в листках виноградуuk
dc.title.alternativeMineral nutrition effect on amino acid content in grape plantuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 27 - 2010



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.